Wij zijn een sierteeltbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in buitenculturen, die gebruikt worden als winterbloembakvulling, terrasplant of voor de tuin. We zorgen daarbij voor een breed assortiment van soorten en potmaten, aangepast aan de trends van de markt. De meeste zijn jaarrond beschikbaar, maar het accent van onze verkoop ligt op het najaar. Onze klanten vinden we in de Benelux, met Europese vertakkingen. De doelgroep zijn de exportbedrijven, cash & carry’s, grotere handelsbedrijven of groepen van tuincentra. De verkoop verloopt via gespecialiseerde beurzen, netwerking en internet platformen ( zoals FloraXchange).

Op vandaag produceren wij de diverse planten op basis van eigen stek en door inkoop van jonge planten. De totale teeltoppervlakte beslaat 5ha. Ons team bestaat uit Erik ( productieplanning, verkoop en coördinatie ), Isabelle ( financiën en personeelsadministratie ), 6 vaste medewerkers en gemiddeld 5 seizoensarbeiders om tijdelijke pieken op te vangen.

Onze ambitie bestaat erin een betrouwbare en flexibele partner te zijn voor onze klanten. We zetten in op etikettering, op korte leveringstermijnen en kwalitatieve productie. Wij kiezen ervoor om te werken met aandacht voor milieu, kwaliteit en duurzaamheid !